start
carpaccio z ośmiornicy z marynowanymi cytrynami i fenkułem 69
sałata rossogrillowane kawałki polędwicy wołowej z sosem porto z granatem i czerwonym pieprzem 72
wegański burakoblany sosem z czarnej porzeczki z serem manouri, listkami szpinaku i tymiankowym karmelem 62
zupy
kremik z selera z przegrzebkami i malinowym culie 39
krem z pomidorów z makaronem naleśnikowym i oliwą lubczykową 37
ciepła kuchnia
pierś z kaczki z dzikim sosem z wędzonych owoców, jabłko z sercem karczocha 86
schabowy w chrupiącej panierce z marchewką z groszkiem, kulką puree i sadzonym jajem 72
skrei z gruszką kardamonem, winogronami i musem z gorzkich pomarańczy 82
halibut pieczony w oliwie z ziołami, mus z kalafiora i tagliatelle z warzyw 84
dwie połówki – pieczony bakłażan i trzy sosy – sezam, kalafior, papryka z fetą i granatem 62
chrupiące placki zawsze z nami
z wątróbką kurczaka z sosem blasamico, chutney jabłko i czerwona cebulka 52
z łososiem gravlax marynowanym w koperku, cytrynka, koper, wasabi cream 59
packi ah placki babcine z kwaśną śmietaną i cukrem 44
cukiernia
mille fueille z płatkami ciasta filo, truskawkami, mascarpone i miętą 36
panna cotta, wiśniowa sencha, rokitnik, puder bezowy i płatki filo 38
sernik baskijski z domową chałwą, białą czekoladą, mus z gorzkiej czekolady 34
fondant, bardzoooo czekoladowy, maz jabłkowy 36
Rezerwacje: +48 22 625 76 27
* z uwagi na sezonowość naszej kuchni, menu w restauracji może różnić się od tego na stronie internetowej.