MENU.

start

borowiki, dzikie grzyby, prosto z patelni, jajko sadzone, pomidory con – case, szczypiorek, bagietka z masełskiem  65

tatar wołowyz majonezem pepper, szalotką, pieczone winogrona, green oliwa, focaccia nasza 63

cezar sos ciepłe krewetki, garść sałat, kolorowe baked pomidory, parmezan, grzany 61

gruszka bordo w czerwonym winie, pietruszka pieczona, dobrze przyprawiona, gorgonzola, garść sałaty, sos vinaigrette z kroplą granata, orzechy makadamia 54

 

zupy

kremik dynia hokkaido, imbir, chilli, mleczko kokos 34

grzybowa borowiki, prawdziwki, kurki, maślaki, kluseczki lane, śmietana obok 38

 

ciepła kuchnia

kaczka nóżka, chili batat, pieczone apple, sos tymianek z żurawiną, kukurydza  73

schabowy  double, obtoczony w glutenie, do tego garść chipsów i jajo sadzone, kapustka z rodzynkami 65

dorsz pieczony delikatne puree, sos buerre blanc, fasolka szparagowa pod bułeczką 76

okoń morski filet z grilla, mus kalafiorowy, żurawina w syropie klonowym, sałata rzymska from grill, awokado 79

krewetki ostre kiełbaska chorizo, sos pieczone pomidory, białe wino i focaccia 56

 

chrupiące placki zawsze z nami

z ragout grzybki, portobello, czarna soczewica beluga, ciut kminu 56

z wątróbką kurczaka z sosem blasamico, plum baked i czerwoną cebulką 48

z łososiem gravlax marynowanym w koperku, cytrynka, koper, wasabi cream 58

packi ah placki babcine z kwaśną śmietaną i cukrem 40

cukiernia

semifreddo nasze z malinami, migdałami, bezą, kogelem mogelem  35

fondant gorący, bardzo czekoladowy, mus z gruszki 36

sernik baskijski z domową chałwą, białą czekoladą, mus z gorzkiej czekolady  34

śliwka kruche ciasto, qchenny klasyk, waniliowe lody  34

 

 

Rezerwacje: +48 22 625 76 27

* z uwagi na sezonowość naszej kuchni, menu w restauracji może różnić się od tego na stronie internetowej.