start
borowiki, dzikie grzyby, prosto z patelni, jajko sadzone, pomidory con – case, szczypiorek, bagietka z masełskiem 65
tatar wołowyz majonezem pepper, szalotką, pieczone winogrona, green oliwa, focaccia nasza 63
cezar sos ciepłe krewetki, garść sałat, kolorowe baked pomidory, parmezan, grzany 61
gruszka bordo w czerwonym winie, pietruszka pieczona, dobrze przyprawiona, gorgonzola, garść sałaty, sos vinaigrette z kroplą granata, orzechy makadamia 54
zupy
kremik dynia hokkaido, imbir, chilli, mleczko kokos 34
grzybowa borowiki, prawdziwki, kurki, maślaki, kluseczki lane, śmietana obok 38
ciepła kuchnia
kaczka nóżka, chili batat, pieczone apple, sos tymianek z żurawiną, kukurydza 73
schabowy double, obtoczony w glutenie, do tego garść chipsów i jajo sadzone, kapustka z rodzynkami 65
dorsz pieczony delikatne puree, sos buerre blanc, fasolka szparagowa pod bułeczką 76
okoń morski filet z grilla, mus kalafiorowy, żurawina w syropie klonowym, sałata rzymska from grill, awokado 79
krewetki ostre kiełbaska chorizo, sos pieczone pomidory, białe wino i focaccia 56
chrupiące placki zawsze z nami
z ragout grzybki, portobello, czarna soczewica beluga, ciut kminu 56
z wątróbką kurczaka z sosem blasamico, plum baked i czerwoną cebulką 48
z łososiem gravlax marynowanym w koperku, cytrynka, koper, wasabi cream 58
packi ah placki babcine z kwaśną śmietaną i cukrem 40
cukiernia
semifreddo nasze z malinami, migdałami, bezą, kogelem mogelem 35
fondant gorący, bardzo czekoladowy, mus z gruszki 36
sernik baskijski z domową chałwą, białą czekoladą, mus z gorzkiej czekolady 34
śliwka kruche ciasto, qchenny klasyk, waniliowe lody 34
Rezerwacje: +48 22 625 76 27
* z uwagi na sezonowość naszej kuchni, menu w restauracji może różnić się od tego na stronie internetowej.