ZIMNA KUCHNIA / sałata, tatar, start /
TATAR 62
wołowina, pepper majo, parmezan
KOZI SER 42
truskawki, migdały, mus malinowy
GRZANKA 48
zielone szparagi, jajo poche, sos holenderski
SZPARAGI 49
wędzony kurczak, oliwa pini, fasolka szparagowa
BURRATA 48
truskawki, kolorowe pomidory, syrop z kwiatów bzu
CEZAR 35
rzymska, pomidorki cherry, parmezan
+ krewetki 17
CIEPŁA KUCHNIA / zupa, placki, obiad /
CHŁODNIK 32
botwinka, ogórek, rzodkiewka, jajo, szczypior
ZUPA RYBNA 37
łosoś, dorsz, krewetki, makaron z fasoli mung
PLACKI WĄTRÓBKA 45
sweet sos balsamico, truskawki
PLACKI ŁOSOŚ 52
gravlax, śmietana z wasabi, koperek
PLACKI SZPARAGI 48
zielone szparagi, sos holenderski, jajo sadzone
PLACKI, AH PLACKI… 35
kwaśna śmietana, cukier
KREWETKI 48
chorizo, czosnek, pomidorki cherry
SCHABOWY 65
młode ziemniaki, kapustka z pomidorami, koperek
PULARDA 72
świeże zioła, risotto, emulsja szparagowa
ŁOSOŚ 79
szparagi, pesto szpinakowe, dijon, świeże zioła
DORSZ 76
sos beurre blanc, białe wino, zielone szparagi
RAVIOLI 52
szparagi, ricotta, lemon zest, veloute szparagowe
CUKIERNIA / słodkie, z pieca /
TARTA 35
genache pistacjowy, konfitura truskawkowa
TIRAMISU 32
kawa, mascarpone, biszkopty, kakao
SEMIFREDDO 35
kogel mogel, beza, migdały, maliny, czekolada
SERNIK 34
czekolada, domowa chałwa, mus z gorzkiej pomarańczy
Rezerwacje: +48 22 625 76 27 / qchnia@qchnia.pl
* z uwagi na sezonowość naszej kuchni, menu w restauracji może różnić się od tego na stronie internetowej.