MENU.

 

ZIMNA KUCHNIA / sałata, tatar, start /


TATAR     62
wołowina, pepper majo, parmezan
KOZI SER     42
truskawki, migdały, mus malinowy
GRZANKA    48
zielone szparagi, jajo poche, sos holenderski
SZPARAGI     49
wędzony kurczak, oliwa pini, fasolka szparagowa
BURRATA     48
truskawki, kolorowe pomidory, syrop z kwiatów bzu
CEZAR     35
rzymska, pomidorki cherry, parmezan
+ krewetki     17

 

CIEPŁA KUCHNIA / zupa, placki, obiad /


CHŁODNIK   32
botwinka, ogórek, rzodkiewka, jajo, szczypior
ZUPA RYBNA     37
łosoś, dorsz, krewetki, makaron z fasoli mung


PLACKI WĄTRÓBKA     45
sweet sos balsamico, truskawki
PLACKI ŁOSOŚ     52
gravlax, śmietana z wasabi, koperek
PLACKI SZPARAGI     48
zielone szparagi, sos holenderski, jajo sadzone
PLACKI, AH PLACKI…     35
kwaśna śmietana, cukier


KREWETKI     48
chorizo, czosnek, pomidorki cherry
SCHABOWY     65
młode ziemniaki, kapustka z pomidorami, koperek
PULARDA     72
świeże zioła, risotto, emulsja szparagowa
ŁOSOŚ     79
szparagi, pesto szpinakowe, dijon, świeże zioła
DORSZ     76
sos beurre blanc, białe wino, zielone szparagi
RAVIOLI   52
szparagi, ricotta, lemon zest, veloute szparagowe

 

CUKIERNIA / słodkie, z pieca /


TARTA     35
genache pistacjowy, konfitura truskawkowa
TIRAMISU     32
kawa, mascarpone, biszkopty, kakao
SEMIFREDDO    35
kogel mogel, beza, migdały, maliny, czekolada
SERNIK   34
czekolada, domowa chałwa, mus z gorzkiej pomarańczy



Rezerwacje: +48 22 625 76 27   /   qchnia@qchnia.pl

* z uwagi na sezonowość naszej kuchni, menu w restauracji może różnić się od tego na stronie internetowej.