MENU.

 

START                                      

TATAR 56
polska polędwica wołowa, B I A Ł A cykoria, pepper majo, świeżo starty parmezan
SZPARAGI 52
B I A Ł E i zielone szparagi, chrust z domowej focacci, sos z parmezanem i kozim serem
VITELLO TONNATO 43
Z I E L O N A pokrzywa, ozorek cielęcy, kapary
KOZI SER 45
listki sałaty rzymskiej i karbowanej, musztarda rabarbarowa, sos C Y T R Y N O W Y             

MISKA                                      

KREM ZIEMNIACZANY 32
B O R D O W Y gravlax, aromatyczna oliwa szczypiorkowa
CHŁODNIK 32
R Ó Ż O W A rzodkiewka, jajko, botwinka, szczypiorek, świeży ogórek

MAKARON HOMEMADE   

RIGATONI 43
kozi ser chevre, Z I E L O N E listki bazylii, lemon zest, świeżo starty parmezan
RAVIOLI 47
emulsja z Z I E L O N Y M I szparagami, ricotta, parmezan, prażone pestki słonecznika

MAINZ                                      

SUM 69
puree z gałką muszkatołową, pieczarki z masełkiem i kaparami,  Z I E L O N Y szpinak
DORSZ
66
sos buerre blanc z solirodem, puree, B I A Ł E różyczki kalafiora, pak choi
SCHAB Z KOŚCIĄ 62
młode ziemniaki z  Z I E L O N Y M koperkiem, młoda kapustka
PULARDA 69
risotto szparagowe, Z I E L O N E szparagi, sos smardzowy

PLACKI ZIEMNIACZANE   

Z ŁOSOSIEM 52
B O R D O W Y gravlax, bita śmietana podkręcona wasabi, koperek
Z WĄTRÓBKĄ 45
sweet sos balsamico, C Z E R W O N A cebula, truskawki

SWEET END                          

SERNIK 29
domowa chałwa, B I A Ł A czekolada, oliwa miętowa, gorzka pomarańcza
SEMIFREDDO 29

kogel- mogel, migdały w karmelu, custard kokosowo O R Z E C H O W Y
CIASTO BEZGLUTENOWE 29
C Z A R N A czekolada, słony karmel, cukier puder

 

Rezerwacje: +48 22 625 76 27

* z uwagi na sezonowość naszej kuchni, menu w restauracji może różnić się od tego na stronie internetowej.